Bad Bentheim restaurant

posted in: Eten | 0

Lekkere Duitse gerechten proeven in Duitsland zelf? Het is gewoon mogelijk want de Duitse grens is helemaal niet zo ver weg. Je kunt vooral heel lekker eten in een Bad Bentheim restaurant en deze juweel van een plaatsje ligt net over de grens.

Diepe band

Dat we een diepe band hebben met Duitsland is wel duidelijk. We zijn allemaal gek op bier en de hapjes die erbij horen. De Duitsers hebben bier drinken en de hapjes tot een kunstvorm verworven. Het eten komt dan ook heel dicht bij Nederlandse keuken maar is toch net anders. Dit is dan ook de reden waarom veel Nederlanders het in Bad Bentheim restaurant heel lekker vinden. Het zal wel onze Duitse bloed zijn waardoor we ook de Duitse gerechten zo lekker vinden.

Op vakantie

Miljoenen Nederlanders gaan iedere jaar op vakantie en daar hoor ik bij. Je kunt in Duitsland genieten van zon, eten en drinken. Wat wil een persoon nog meer in het leven? Onderweg pakken we ook altijd nog even een hapje in een Bad Bentheim restaurant. Als naar Duitsland gaat kun je een Bad Bentheim restaurant met de vele lekkere gerechten die ze aanbieden en de heerlijke sfeer die er hangt.

 

http://www.waldseiterhof.de/nl/

https://www.restaurant-mont.de/nl/

http://www.zoover.nl/

Leave a Reply