C1000 duo naar Vion

posted in: Eten | 0

De C1000 duo Tom Heidman en John Valster zullen Vion Food Group versterken. Deze nieuws komt van Michiel Herkemij, dat zelf ook deze jaar bij Vion aan de slag is gegaan als CEO.

Vion kennen we in Nederland vooral door het varkens en rundvlees producten dat zij produceren. Het bedrijf is al jaren noodlijdend, door een aantal vergissingen van het toenmalige bestuur en moet nu proberen uit het rood te komen. Het was voor Vion dus tijd om wat vers bloed in het bedrijf te pompen en dit begon dan ook aan de top, door Michiel Herkemij als de nieuwe CEO vanĀ  Vion Food Group te benoemen.

De kersverse CEO maakte al snel een grote verandering in het bedrijf bekend. Vion gaat namelijk 5 tot 10 vestigingen in Duitsland sluiten, op deze manier wil hij 100 miljoen euro besparen. Tevens maakte hij in het zelfde bericht bekend, dat het bedrijf 100 tot 150 miljoen euro in Nederlandse vestigingen gaat inverteren. Deze investering moet tot het groei van Vion leiden en ook voor meer banen in Nederland.

Hij besloot ook om Tom Heidman en John Valster erbij te halen, om het bedrijf wat professioneler te maken. Met de kennis en ervaring dat deze 2 mannen meenemen moet dit lukken vind hij. Tom Heidman en John Valster waren al eerder werkzaam bij C1000 als topbestuurders, die het bedrijf naar groen hebben geleid. Meer weten? Klik verder:

Bekijk hier een video over de VION groep

 

Leave a Reply