Wat is een haartransplantatie?

posted in: Gezondheid | 0

Een haartransplantatie tegen kaalheid of dunner wordend haar wordt steedsberden geaccepteerd. Per jaar ondergaan vele mensen de behandeling bij Hairplus medical care in Barendrecht. Met een haartransplantatie kunt uw dunbehaarde of kale plekken voorgoed worden verholpen.

haarklonenFUE haartransplantatie verhelpt haarproblemen. Hairplus medical care probeert de haarproblemen te verhelpen met een haartransplantatie door vakbewame artsen. Dit wordt gedaan volgens volgens de FUE haartransplantatie methode. Haarwortels worden stuk voor stuk van de achterkant van het hoofd naar de kale gebieden getransplanteerd. De haren of grafts uit de haarkrans zijn niet gevoelig voor erfelijke haaruitval. De getransplanteerde grafts uit de haarkrans aan de achterkant van het hoofd behouden hun genetische informatie en blijven een leven lang groeien. Het eindresultaat is na circa negen tot twaalf maanden duidelijk zichtbaar. 

De FUE haartransplantatie method is veruit de meest geschikte en populairte method. De FUE heeft verschillende

 

  • Haar blijft aangroeien
  • Geen zichtbare littekens op de hoofdhuid

 

Wilt u verdure informatie over de haartransplantatie  of haartransplantatiekosten? Neem gerust contact op via onze contactgegevens. Uiteraard kunt u ook met al uw vragen omtrent haartransplantatie bij ons terecht.

 

Voor wie is een haartransplantatie geschikt?

 

Zestig procent van de mannen krijgen in meer of mindere mate te maken met haaruitval of kaalheid. Soms gaat het om kale plekken op de kruin. Soms betreft het inhammen aan de voorkant van het hoofd. Vaak is er sprake van een genetische aanleg. Bij vrouwen komt dit vaak voor rond de menopause. Een van nature volle haardos begint geleidelijk uit te dunnen. Ok vrouwelijke kaalheid is door een haartransplantatie te verhelpen. Wanneer u niet over voldoende wenkbrauw haartjes beschikt is di took te vrehelpen met een haartransplantatie. Op die manier kunt u door een kleine ingreep uw gezicht weer in balans brengen.

Leave a Reply