Betaalbare serrebouwers

posted in: Wonen | 0

We leven in een groen land met veel inwoners dat een passie voor hun tuin hebben. Een serre aan huis dan ook een droom van vele onder ons en door betaalbare serrebouwers is dit nu mogelijk.

Een serrebouwer bouwt en plaatst serres aan huis. Elke huis is anders en elke tuin ook. De vormen zijn anders en de maten ook. Daarom moet een serrebouwer elke serre op maat gaan bouwen. Dit gebeurde vroeger bij het huis zelf en was een hele dure onderneming. Nu kan het anders en goedkoper.

Nu is het voor de serrebouwer mogelijk om de serre in eigen werkplaats te maken. Het wordt in verschillende delen gemaakt zodat ze het kunnen vervoeren. Het huis zelf word ook aangepast voor het plaatsen van de serre door de serrebouwer. Als de serre en de constructie aan het huis klaar zijn kan de slotfase beginnen.

De serrebouwer vervoert de serre in delen naar het huis en daar worden alle stukken bij elkaar gezet. Zo is er in een korte tijd een serre aan huis waar het eerst leeg was. Nu komen er dankzij de betaalbare serrebouwers de dromen van meer Nederlanders uit die een eigen serre aan huis willen hebben.

Leave a Reply