Glaszetter Utrecht

posted in: Wonen | 0

Een glaszetter Utrecht kan overal in een rondom een gebouw glas plaatsen. Een glaszetter moet dan ook jarenlang een opleiding volgen en diverse certificaten halen, ook moet die veel werkervaring op doen.

glashandel UtrechtEen aspirant glaszetter leert het werk meestal in de praktijk, dit betekent dat ze bij een glashandel Utrecht gaan werken en al werkend hun diploma en certificaten halen. Ze gaan hierbij vaak een dag naar school en werken ze 4 dagen per week. Tegenwoordig is er dan ook veel vraag naar glaszetters, omdat er door vergrijzing een personeelstekort ontstaat.

Wat een glaszetter allemaal?

Een glaszetter houdt zich vooral bezig met het plaatsen en vervangen van glas. Een glashandel Utrecht is vaak betrokken bij nieuwbouwprojecten en hierbij worden glaszetters ingezet om al het glas te plaatsen. Bij nieuwbouw moet er glas binnen en buiten de gebouwen worden geplaatst. Tijdens zo een project leert een aspirant glaszetter dan ook heel veel en doet die ook veel ervaring op.

Glas repareren

Naast het plaatsen en vervangen van glas, is het ook belangrijk dat een glaszetter glasschade kan repareren. Een glashandel Utrecht wordt namelijk vaak gebeld om glasschade te herstellen. Dit leert een glaszetter dan ook vooral door te doen. Wil je meer leren over de werkzaamheden van een glaszetter of wil je weten wat een glashandel Utrecht allemaal doet? Bezoek dan eens onderstaande websites:

Leave a Reply