Voorkom dat je buitengesloten raakt

posted in: Wonen | 0

Helaas is voorbereiding de sleutel om te voorkomen dat je buitengesloten bent. Als je al buitengesloten bent is het een ander verhaal verteld een slotenmaker Wassenaar.

Als je buitengesloten bent neem eerst een kijkje rond het huis. Ben je vergeten om de achterdeur te sluiten? Wat dacht je van een van de ramen? Het loont om de omtrek eerst te controleren, zelfs voordat je om hulp vraagt.

Als er niks openstaat pak dan een kaart. Zoek de meest flexibele kaart die je in je portemonnee hebt en rol het langzaam in het slot en terug in de deur. Flipperen van de deurknop tijdens het inbrengen van de kaart kan helpen. Veel sloten zijn nu wel ontworpen om dit te voorkomen en het werkt daarom niet altijd. Dit is natuurlijk om inbraak tegen te gaan.

Als je opties op zijn is het toch tijd om een slotenmaker Wassenaar te bellen. Het gaat je wel wat geld kosten maar een andere keuze heb je niet als je geen schade wil aanrichten aan de deur of slot. Een slotenmaker Wassenaar kan de deur openmaken zonder de deur of het slot te beschadigen.

Je kunt in noodgevallen ook buiten kantooruren bellen naar een slotenmaker Wassenaar.

Leave a Reply