Archief vernietigen kosten

posted in: Zakelijk | 0

Na een aantal jaar zitten bedrijven met een grote archief dat vernietigd moet worden en een groot deel hiervan bevat vertrouwelijke informatie.

Geen enkele bedrijf wil dat hun informatie op straat komt te liggen of dit nou informatie over het bedrijf zelf is of over de klanten. Bedrijven huren daarom vaak een derde partij in voor het vernietigen van hun archief en hierbij komen archief vernietigen kosten bij te kijken. Hoe hoog deze kosten zijn is afhankelijk van hoe groot het archief is en offertes worden vaak op maat gemaakt. Het bedrijf vraagt dan vaak offertes aan bij meerdere bedrijven voor het vernietigen van vertrouwelijke archieven en kiezen dan voor de goedkoopste. Voor meer informatie over archief vernietigen kosten kun je hier kijken.

archief vernietigen kostenHet bedrijf slaat ondertussen het archief op in papiercontainers dat afgesloten worden. De containers worden vervolgens in een vrachtwagen gedumpt waar ze gelijk vernietigd worden. De vrachtwagen beschikken namelijk over de mogelijkheid om het archief in grote bergen papier te veranderen. Het is na het proces natuurlijk onleesbaar omdat het in kleine snippers word verandert en deze snippers worden ook nog eens samengeperst.

Als het archief eenmaal vernietigd is, gaat het papier naar een recycle centrum. Daar word het weer in iets anders verandert zoals wc papier of karton.

Leave a Reply